Over Mivendo Security & Services

Mivendo is een erkend beveiligingsbedrijf gevestigd in Delft

Dagelijks dragen wij zorg voor de veiligheid van onze klanten en hun omgeving. Wij zijn het best te omschrijven als toegewijd, jong, dynamisch en zeker niet te vergeten: innovatief. Binnen ons klantenbestand staan wij bekend als een bedrijf met hoge, betrouwbare servicegerichtheid waarbij klanttevredenheid voorop staat. Professionaliteit en vakkundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij denken altijd met u mee en zelfs een stap verder.

Beveiliging in de breedste zin van het woord

Mivendo is een beveiligingsbedrijf dat zich bezig houdt met verschillende vormen van beveiliging. Op onze dienstenpagina’s vind u al onze werkzaamheden terug, hier leest u ook meer over de specificaties van elk type beveiliging.

De beveiligers van Mivendo zijn in het bezit van de benodigde diploma’s, krijgen interne trainingen en hebben ook een diploma EHBO/BHV waardoor zij eerste hulp kunnen verlenen daar waar nodig. Onze medewerkers worden geselecteerd op basis van integriteit, karakter en kwalificaties. Zo bent u verzekerd van de meest vakbekwame beveiligers. Veiligheid staat bij Mivendo altijd voorop. De professionele beveiligers van Mivendo hebben ruime ervaring in diverse specialisaties en zijn daardoor breed en flexibel inzetbaar.

Mivendo kent een platte organisatiestructuur waardoor de communicatielijnen kort en prettig zijn. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel reageren, wat resulteert in een goede oplossing voor al uw vraagstukken. Betrouwbaarheid, verantwoorde prijsstelling en 24/7-service zijn de pijlers waar de duurzame relatie met onze opdrachtgevers op rust.

Offerte

Benieuwd wat uw beveiligingsvraagstuk gaat kosten? Ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Gratis offerte aanvragen

Waar staan wij voor

  • Betrouwbaarheid

  • Integriteit

  • Klantvriendelijkheid
  • Transparantie
  • Servicegericht
  • Gecertificeerd
  • Vakbekwaam

Erkende beveiligingsorganisatie

Mivendo Security en Services is door de Minister van Justitie erkend, om als particuliere beveiligingsorganisatie taken uit te voeren, zoals deze staan omschreven in de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus. Deze taken zijn (mede) gericht op de feitelijke handhaving van de veiligheid van personen en goederen of van de rust.

Wij streven naar perfectie, vandaar dat wij hoge eisen stellen aan onze medewerkers en de lijnen kort houden met onze opdrachtgevers. Bij Mivendo staat u er nooit alleen voor. Wij voegen de daad bij het woord.

Contact opnemen