Mivendo beveiligt de Hoven Passage

Mivendo beveiligt De Hoven Passage in Delft. De Hoven Passage heeft een aangename en toegankelijke winkelomgeving en sfeer hoog in het vaandel staan en daar sluit de dienstverlening van Mivendo goed op aan. Onze beveiligers zijn servicegericht richting de bezoekers. Dat houdt in dat zij een aanspreekpunt zijn voor bezoekers.

Waarom de Hoven Passage heeft gekozen voor Mivendo

De Hoven Passage in Delft heeft een beveiligingspartner nodig die de middelen heeft om snel te kunnen schakelen. Bij Mivendo zorgen we altijd voor een oplossing voor jouw beveiligingsuitdagingen. Wij zorgen ten allen tijden voor een oplossing en ontzorgen organisaties, zoals de Hoven Passage, op het gebied van beveiliging.

We schakelen veel met onze partners en zijn regelmatig op locatie om bij te kunnen sturen.

Welke diensten levert Mivendo aan de Hoven?
Mivendo ontzorgt de Hoven op de volgende beveiligings vlakken:

  • Derving voorkomen;
  • Ongewenste gasten buiten houden;
  • Voorkomen van onnodige schade, denk hierbij aan brand, lekkage en inbraak;
  • Openen en sluiten van het pand;
  • Eerste hulp verlenen.

Onze winkelbeveiliging

Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar het is wel de realiteit. Met de winkelbeveiliging van Mivendo zorg je ervoor dat jouw winkel voorzien wordt van professionele beveiligers die calamiteiten voorkomen. Iedere winkel heeft te maken met ander soort risicofactoren en dit is mede afhankelijk van de goederen die er verkocht worden. Onze winkelbeveiligers hebben ruime ervaring in het beveiligen van verschillende soorten winkels van retailers tot supermarkten. Samen stellen we een beveiligingsplan op die past bij de veiligheidsbehoeften van jouw organisatie.

Winkelbeveiligers

Een winkelbeveiliger zorgt er primair voor dat diefstallen worden voorkomen, maar daarnaast zorgt een winkelbeveiliger ook voor een vertrouwd gevoel voor het winkelend publiek, verleent EHBO wanneer dit nodig is, zorgt voor brandpreventie en grijpt voortijdig in wanneer er zich verdachte situaties voordoen. Mivendo is specialist op gebied van winkelbeveiliging. Onze beveiligers kunnen zowel opvallend als onopvallend jouw winkel bewaken. Wij werken uitsluitend met beveiligers die beschikken over de laatste kennis en kunde op het gebied van veiligheid en Hospitality service hoog in het vaandel hebben staan.

Interesse in de beveiligingwerkzaamheden van Mivendo?

Interesse in de beveiligingwerkzaamheden van Mivendo?

Of verstuur een bericht. Direct een mail sturen.