Waar staat Mivendo voor?

Mivendo Security is een erkend beveiligingsbedrijf gevestigd in Delft

Dagelijks dragen wij zorg aan de veiligheid van onze klanten en omgeving. Wij zijn het best te beschrijven als toegewijd, jong, dynamisch en zeker niet te vergeten: innovatief ingesteld. Binnen ons klantbestand staan wij bekend als een bedrijf met hoge, betrouwbare servicegerichtheid waarbij klanttevredenheid voorop staat. Professionaliteit en vakkundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij denken altijd met jou mee en een zelfs een stap verder.

Beveiliging in de breedste zin van het woord

Mivendo Security is een beveiligingsbedrijf dat zich bezig houdt met verschillende vormen van beveiliging. Op onze dienstenpagina’s vind je al onze werkzaamheden terug, hier lees je ook meer over de specificaties van elke type beveiliging. De beveiligers van Mivendo Security zijn in het bezit van de benodigde diploma’s, krijgen interne trainingen en hebben ook een diploma EHBO/BHV waardoor zij eerste hulp kunnen verlenen daar waar nodig. Onze medewerkers worden gekozen op basis van integriteit, karakter en kwalificaties. Zo ben jij verzekerd van de meest vakbekwame beveiliger. Veiligheid staat bij Mivendo Security altijd voorop. De professionele beveiligers van Mivendo Security hebben ruime ervaring in diverse specialisaties en zijn daardoor breed en flexibel inzetbaar.

Mivendo kent een platte organisatiestructuur waardoor de communicatielijnen kort en prettig zijn. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel reageren, wat resulteert in een goede oplossing voor al jouw vraagstukken. Betrouwbaarheid, verantwoorde prijsstelling en 24/7-service zijn de pijlers waar de duurzame relatie met onze opdrachtgevers op rust.

Erkend beveiligingsorganisatie

Mivendo Security is door de Minister van Justitie toegelaten en erkend, om als particuliere beveiligingsorganisatie taken uit te voeren, zoals deze staan omschreven in de Wet op de Weerkorpsen en Beveiligingsorganisaties. Deze taken zijn (mede)gericht op de feitelijke handhaving van de veiligheid van personen en goederen of van de rust.

Wij streven naar perfectie, vandaar dat wij hoge eisen stellen aan onze medewerkers en de lijnen kort houden met onze opdrachtgevers. Bij Mivendo Security staat jij er nooit alleen voor. Wij voegen de daad bij het woord.

Interesse in de beveiligingwerkzaamheden van Mivendo?

Interesse in de beveiligingwerkzaamheden van Mivendo?

Of verstuur een bericht. Direct een mail sturen.